På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Software Engineer Test, Data & Analytics till Swedbank, Stockholm!

Har du passion för programmering och test? Är du intresserad av Finansiella produkter och vill vara med på vår förändringsresa? En spännande resa inom spara-området har påbörjats, om du vill bidra till Swedbanks framgång – sök tjänsten som Software Engineer Test till Data & Analytics på Swedbank!

Swedbanks vision grundar sig i deras övertygelse om att de tillsammans med deras stora kundbas kan fortsätta att ha stor påverkan på vårt samhälle. Deras vision är ett samhälle som är hållbart, både utifrån miljömässiga, sociala, finansiella och etiska perspektiv. De tror att en hållbar bank med hållbara kunder bidrar till det långsiktigt hållbara samhället.

Om tjänsten

Som Software Engineer Test hos Swedbank kommer du få chans att jobba i en föränderlig värld där deras fokus ligger på olika former av rapporter och analyslösningar, alltid med kunden och deras upplevelse i fokus. I deras team möter dom aldrig kunden fysiskt, men försöker alltid förställa sig kundernas behov för att säkerställa att de går åt rätt håll.

Du samarbetar med dina kollegor i agila team och teamet består av en blandning av anställde och några konsulter. I din roll som Software Engineer Test bistår du dina kollegor med test på deras kod. I teamet finns totalt tre roller som Software Engineer Test. Testerna görs inte med automationer vilket bidrar till att vi söker någon med mycket hög analytisk förmåga. Du har i din roll mycket kontakt med utvecklarna i teamet och kommer med tiden få mycket god förståelse för datalagren och flödena genom banken. Dessutom jobbar teamet proaktivt med att testarna i teamet skall vara involverade i projekten från start för att uppnå högre kvalitet och för att skapa helhetsförståelse för alla involverade. Du bör därför vara en god utvecklare med intresse för tekniskt test.

Du fungerar som en ”expert” på att söka efter fel i kod och förvaltar alltid dina lösningar väl. Du har täta dialoger med många funktioner inom avdelningen och ofta samarbetar du ”över gränserna” för att uppnå bästa möjliga resultat.

På Swedbank lever man efter värdeorden; Öppen, Enkel och Omtänksam. Dessa värdeord influerar det dagliga arbetet mycket men är också det som sätter ambitionerna för framtiden. Deras värderingar är centrala för deras identitet och grunden för företagskulturen. Dem är en rak, ärlig och pålitlig partner. Dem är tillgängliga och enkla att förstå för att skapa en okomplicerad bankupplevelse. Dem är hängivna, hjälpsamma och uppmärksamma på deras kunders behov.

Är det här du?

  • Kandidat eller Magisterexamen inom IT, yrkeshögskola eller annan relevant utbildning eller om du kan tillgodoräkna dig akademiska meriter med arbetslivserfarenhet.
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom området och mycket god kompetens inom programmering, detta med tyngd inom SQL/TSQL och med koppling till de olika produkterna inom Microsofts databassvit.
  • Minst 3 års erfarenhet av Data warehouse samt stort intresse för tekniskt test.
  • Har arbetat med eller inblick på hur man arbetar inom ett datalager.
  • Erfarenhet från agila arbetssättet och vara strukturerad, systematisk och pragmatisk i din leverans.
  • Mycket god teknisk kompetens och analytisk förmåga för att möjliggöra förståelse för teamets huvudsakliga uppgift.
  • En förmåga att leverera med hög kvalité och du får energi i att jobba i en snabbt föränderlig värld.
  • Ett personligt driv, positiv attityd, samarbetsvillig, flexibel och en vilja att förstå hur saker och ting hänger ihop.
  • KRAV: mycket god kommunikationsförmåga i skrift och tal, i både svenska och engelska.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är analytisk och lägger stor vikt vid noggrannhet och hög kvalité i ditt arbete. Du är mycket pragmatisk och trivs i rollen som testare! Du drivs och motiveras av eget ansvar och är duktig på att prioritera rätt för att uppnå tydliga deadlines. För att vara framgångsrik i rollen är du kreativ och kommer gärna med förslag på hur företaget kan förbättra och effektivisera arbetsmetoder. Utöver detta är du en lagspelare som har förmågan att kommunicera och uttrycka dig på ett serviceinriktat och ödmjukt sätt. Dessutom känner du starkt för deras värdeord; Öppen, Enkel och Omtänksam.

Vad erbjuder dom dig?

Swedbank strävar efter att skapa en inkluderande och flexibel arbetsplats. I detta handlar det om att skapa en miljö där medarbetarna känner att de har de rätta förutsättningarna för en god hälsa. För Swedbank som arbetsgivare är det viktigt att alla medarbetare får möjlighet att uppnå balans mellan arbete och privatliv. Det tror dem är viktigt för att kunna prestera och må bra, både idag och långsiktigt.

Dessutom tror Swedbank att möjligheten till att löpande lära nytt och utvecklas som medarbetare skapar engagemang och motivation men att det samtidigt också bidrar till ökat värde för deras kunder. Hos dom uppmuntrar de alla att ta ansvar för sin egen utveckling. Som en del av detta erbjuder de många olika karriärvägar och utvecklingsmöjligheter som sträcker sig över internationella marknader. Det viktiga är att hitta utmaningar som främjar den egna utvecklingen, och som är i linje med bankens vision och mål – och som samtidigt bidrar till ökad kundnöjdhet.

Placering: Sundbyberg, hybrid

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Swedbank med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Stina Koskijev på 08-120 50 421, eller på stina.koskijev@levelrecruitment.se (observera att inga ansökningar tas emot via mail!). Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Swedbank har 9,5 miljoner privatkunder och 550 000 företagskunder. Banken har 381 kontor i Sverige, 226 kontor i de baltiska länderna och 156 kontor i Ukraina. Koncernen finns i även Köpenhamn, Helsingfors, Kaliningrad, Luxemburg, Marbella, Moskva, New York, Oslo, Shanghai, St Peterburg och Tokyo. I december 2009 uppgick balansomslutningen till 1 795 miljarder kronor och antalet anställda till ca 20 000.

Kontaktperson Stina Koskijev
Tjänstens omfattning Löpande Anställningsform Tillsvidare Placeringsort SUNDBYBERG
Om företaget
Swedbank har 9,5 miljoner privatkunder och 550 000 företagskunder. Banken har 381 kontor i Sverige, 226 kontor i de baltiska länderna och 156 kontor i Ukraina. Koncernen finns i även Köpenhamn, Helsingfors, Kaliningrad, Luxemburg, Marbella, Moskva, New York, Oslo, Shanghai, St Peterburg och Tokyo. I december 2009 uppgick balansomslutningen till 1 795 miljarder kronor och antalet anställda till ca 20 000.

Software Engineer Test, Data & Analytics till Swedbank, Stockholm!

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}