På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Applikationsansvarig HRM sökes till Bravida!

Har du ett intresse av att arbeta med att skapa smarta informationsflöden och optimering av processer i HR-system? Trivs du i en stimulerande miljö med högt tempo och många kontaktytor? Bravida erbjuder dig en spännande roll där du självständigt och tillsammans med HR och verksamheten får bidra till arbetet med processutveckling och digitalisering i ett stabilt börsnoterat bolag med stark tillväxt.

Om tjänsten

Bravida ökar sina digitala satsningar med en tydlig strategi för de förändringsinitiativ som de önskar driva framöver. Detta innebär en spännande transformationsresa där du i rollen som Systemansvarig kommer att arbeta tätt tillsammans med Systemspecialist inom HRM. I rollen kommer du även att ha ett nära samarbete med HR, andra tekniska team samt externa leverantörer. Man blir länken mellan verksamheten och tekniken som säkerställer god förvaltning och korrekt förståelse kring förbättringar och ändringsförslag.

I rollen som Systemansvarig HRM kommer du att:

  • Ha det övergripande systemansvaret med tillhörande strategisk och taktisk planering och leda arbetet med stor noggrannhet och struktur
  • Förankra och driva processförbättringar tillsammans med stakeholders inom Bravida och översätta behov i affärsplanen till framtida kravbild i systemet.
  • Arbetsleda och själv utföra arbetsuppgifter som analys, kravhantering, utveckling via konfiguration, systemtester samt hantering och fördelning av komplexa supportärenden inom HR-området.
  • Agera lösningsarkitekt och systemspecialist inom CatalystOne samt ha djup förståelse för kraven i HR-processerna och hur man kan jobba med dessa funktionellt i systemet.
  • Kunna förstå dataflöde, integration och masterdata inom HR samt interagera med integrations- och masterdataarkitekter inom enheten Digital Development.
  • Agera expert vid avtalsfrågor och hantera ekonomisk uppföljning inom HR-systemområdet.
  • Du kommer att bli en del av teamet Business Systems inom Digital Development och rapportera till Head of Business Systems.

Placering: På Bravidas huvudkontor vid Telefonplan i Stockholm samlas många olika funktioner som tillsammans arbetar för att stödja och utveckla Bravida. I tjänsten krävs närvaro på huvudkontoret 2-3 dagar i veckan.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort intresse för system och erfarenhet av applikationshantering i HR-system. För att vara framgångsrik i rollen så ser vi att du har haft en ledarroll och har en bakgrund att du snabbt kan sätta dig in i komplexa systemstrategiska såväl som tekniska frågor. Du har varit ytterst ansvarig för projekt inom system och är mycket van att leverera därefter. Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av applikationsförvaltning och har god kännedom om integrationsutveckling. Även om du kanske inte har kodat själv – så har du djup teknisk förståelse och inga problem fatt förstå och prata det tekniska språket. Du behöver en balanserad förståelse för anpassningar, förvaltningsbarhet, affärsvärde samt på ett enkelt sätt kunna förklara möjligheter för intressenter i Bravida. Du har en förmåga att snabbt kunna växla från detaljfokus till att se helheten samt ha ett utpräglat analytiskt konsekvenstänk. Du är dessutom pragmatisk som person och ser alltid lösningar före problem!

Du har troligtvis en akademisk examen inom exempelvis systemvetenskap eller liknande samt minst 5 års erfarenhet av liknande roller. Du har minst fem års erfarenhet av att vara systemansvarig för ett HR-system sedan tidigare. Gärna HR-system som inkluderar fler moduler än lön. Du utrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Då rollen arbetar i ett nordiskt team är det också av vikt att du förstår de andra nordiska språken på en grundläggande nivå.

Vi fäster stor vikt vid att du är resultatorienterad och motiveras av eget ansvar där du har en tydlig struktur i ditt arbete. Vi söker dig som är analytisk, social, initiativtagande och trivs i miljöer som präglas av snabb förändring. Positiv, lösningsorienterad och flexibel är andra egenskaper som Bravida värderar högt. På Bravida värderas teamkänsla och stämningen är öppen och här hjälps man åt för att komma framåt!

Utvecklingsmöjligheter

Du erbjuds möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom Bravidas HRM-system och tillsammans med intressenter utarbeta nytänkande lösningar som utvecklar Bravida och dig som medarbetare. Rollen erbjuder både långsiktig fördjupning och breddning till andra systemlösningar inom HR.

Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Deras huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. I flera år i rad har dom blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare. De är ett bolag som ständigt växer och eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

På Bravida skapas förutsättningar för din utveckling, utan att begränsas av väggar eller tak.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Stina Koskijev på 08 – 120 50 421, eller mail stina.koskijev@levelrecruitment.se. Var vänlig notera att inga ansökningar tas emot via mail!. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Kontaktperson Stina Koskijev
Tjänstens omfattning Heltid Anställningsform Tillsvidare Placeringsort STOCKHOLM
Om företaget
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Applikationsansvarig HRM sökes till Bravida!

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}