På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

CRM Architect till Bravida!

Är du intresserad av lösningsarkitektur och har erfarenhet av att arbeta med CRM system? Trivs du i en stimulerande miljö med högt tempo och många kontaktytor? Bravida erbjuder dig en spännande roll där du arbetar med deras nya CRM system Microsoft Dynamics 365/CRM – i ett stabilt börsnoterat bolag med stark tillväxt.

Om tjänsten

Bravida är just nu inne i en stor tillväxtfas där de gör en transformationsresa och digital satsning inom hela koncernen. Detta innefattar bland annat att vidareutveckla och effektivisera företagets systemstöd.

Bravida står inför en spännande resa där de ska implementera ett nytt CRM system, Microsoft Dynamics 365/CRM. I rollen som CRM Architect kommer du tillsammans med din ”parhäst” CRM Manager att ansvara för att förstå och ”äga” uppsättningen av infrastrukturen och konfigureringarna för att stödja tänkt versionshantering i systemet. I samarbete med implementationspartner tar du helhetsgrepp om den tekniska appliceringen av plattformen och hur integrationer byggs. Du agerar teknisk specialist på CRM-systemet och arbetar med att utveckla systemet för dess användare i organisationen. Du deltar aktivt i 2nd och 3rd linesupport, både med felsökningar och avhjälpning av identifierade fel tillsammans med kollegor och förvaltningspartner. Vidare arbetar du med uppsättningen av deploy pipeline för versionshanteringen mellan miljöer, därtill hörande automatiseringar i Azure Devops. Microsoft Dynamics 365/CRM är ett nytt system hos Bravida vilket medför att du kommer in i en spännande fas där du får vara med och påverka hur företagets framtida systemstöd inom CRM och dess utformning ska se ut.

I din roll agerar du som länken mellan verksamheten och tekniken som säkerställer god förvaltning och korrekt förståelse av CRM systemet.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:

  • I samarbete med implementations-/förvaltningspartner ansvara för viss konfigurering, integrationer och utveckling av plattformen
  • Ansvara för infrastruktur och konfigurering för att stödja tänkt versionshantering samt gradvis automatisera denna till önskvärd nivå (m.h.a. Azure Devops)
  • Skapa och utföra specificeringar av krav för systemutveckling
  • Delta i 2nd och 3rd linesupport, både med felsökning och avhjälpning av fel
  • Genomföra utredningar och ta fram beslutsunderlag för systemutveckling
  • Administrativt arbete i systemet

Krav för tjänsten är att du pratar och skriver svenska helt obehindrat. Dessutom har du mycket goda kunskaper i tal och skrift i engelska. Andra nordiska språk anser vi är meriterande då Bravida spelar på den nordiska arenan.

På deras huvudkontor vid Telefonplan i Stockholm samlas många olika funktioner som tillsammans arbetar för att stötta, förvalta och utveckla Bravida. På Bravida jobbar vi digitalt och vi ser gärna ansökningar från hela landet.

Är det här du?

Vi söker dig som har erfarenhet av lösningsarkitektur eller varit ansvarig utvecklare inom plattformen Microsoft Dynamics 365/CRM i 3–5 år. Troligtvis kan du plattformen så pass väl att du vet vart både fördelar och nackdelar ligger. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har erfarenhet av att Power Platform och har kunskaper från flera projekt/leveranser. Du har skapat beslutsunderlag för systemutveckling, samt behärskar C# och .NET utveckling. Vidare har du troligen kunskaper inom Javascript och SQL samt brinner för CRM. Du bör dessutom ha god förståelse för säljcykelns alla delar och har vana att bygga stöd för B2B säljprocesser! Meriterande är om du utöver detta även arbetat agilt (primärt Scrum). Vi tror att du har en akademisk bakgrund inom data- eller systemvetenskap, likvärdiga YH utbildningar eller kan tillgodoräkna dig akademiska meriter med arbetslivserfarenhet.

Det är meriterande om du har kunskaper inom MS Power Bi och Power Platform. Dessutom är det meriterande om du har erfarenhet av att integrera produkten, helst genom Azure Devops som stöd. Har du rötter inom bygg, installation eller grossistverksamhet? Det tror vi kan vara av fördel!

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är nyfiken och har förmågan att snabbt sätta dig in i olika kontexter. Detta kommer bli extra viktigt då det kommer bli en springande start för rollen! Utöver detta är du en kommunikativ lagspelare som motiveras av att leda och driva frågor framåt med goda resultat. Du drivs och motiveras av eget ansvar och har god vana av att arbeta tvärfunktionellt och att utbyta kunskaper och erfarenheter kollegor emellan. Prestigelös, strukturerad, analytisk, och affärsmässig är egenskaper som Bravida värderar högt.

Vad erbjuder vi dig?

Du erbjuds möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom CRM systemet Microsoft Dynamics 365/CRM där du kommer in i en spännande fas som kommer bidra till stark egenutveckling. Då rollen är ny får du möjlighet att forma en ny roll med stort eget ansvar att få påverka din arbetsvardag samt vilken riktning din framtid ska ta.

Bravida är störst i Norden inom service och installation och flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Vi är ett bolag som ständigt växer och eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Hos oss skapas förutsättningar för din utveckling, utan att begränsas av väggar eller tak.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Stina Koskijev på 08-120 50 421 eller stina.koskijev@levelrecruitment.se, observera att inga ansökningar tas emot på mail! Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Level Recruitment är sedan 2008 specialister på att rekrytera chefer och specialister. Vi verkar inom områdena Bygg & Fastighet, Ekonomi & Finans, Teknik, HR, IT samt Sälj, Marknad & Logistik. Vi tillsätter årligen fler än 200 rekryteringar i Sverige och fungerar som rekryteringspartner till såväl stora internationella koncerner till mindre företag, organisationer och myndigheter.

Level arbetar enligt en kvalitetssäkrad, kompetensbaserad rekryteringsprocess där ett personligt, diskret och respektfullt bemötande är en självklarhet. För mer information se www.levelrecruitment.se.

Kontaktperson Stina Koskijev
Tjänstens omfattning Heltid Anställningsform Tillsvidare Placeringsort STOCKHOLM
Om företaget
Level Recruitment är sedan 2008 specialister på att rekrytera chefer och specialister. Vi verkar inom områdena Bygg & Fastighet, Ekonomi & Finans, Teknik, HR, IT samt Sälj, Marknad & Logistik. Vi tillsätter årligen fler än 200 rekryteringar i Sverige och fungerar som rekryteringspartner till såväl stora internationella koncerner till mindre företag, organisationer och myndigheter.

Level arbetar enligt en kvalitetssäkrad, kompetensbaserad rekryteringsprocess där ett personligt, diskret och respektfullt bemötande är en självklarhet. För mer information se www.levelrecruitment.se.

CRM Architect till Bravida!

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}