På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Integrationsspecialist med erfarenhet av Master Data Management till Bravida

Har du ett intresse av att arbeta med integration och Master Data Management? Trivs du i en stimulerande miljö med många kontaktytor? Bravida erbjuder dig en spännande roll där du får ett ansvar för att driva integrationer mellan koncerngemensamma system samt för utveckling och förvaltning av processer inom Master Data Management. Här blir du en viktig del i Bravidas pågående digitaliseringsresa och du har möjlighet att göra stor skillnad i utveckling av affärsprocesserna i ett stabilt börsnoterat bolag med stark tillväxt.

Om tjänsten

Som Integrationsspecialist Master Data kommer du att samarbeta med andra integrationsspecialister, arkitekter, projektledare och systemspecialister och ibland tillsammans med externa partners. Det är en ny roll inom Digital Business Development med uppgiften att accelerera arbetet inom integration och Masterdata.

Bravida ökar nu sina digitala satsningar med en tydlig strategi för de förändringsinitiativ som de önskar driva framöver. Detta innebär en spännande transformationsresa där du som Integrationsspecialist bidrar med att aktivt genomföra uppsättningar av integrationer samt utreda och utveckla arbetet med Master Data.

I rollen som Integrationsspecialist Master Data kommer du att:

  • Ansvara för att sätta upp och förvalta integrationer
  • Medverka i kartläggning av masterdata samt bidra till att definiera ett ”to be” läge och vägen dit
  • Agera rådgivande part kring masterdata, utredning och sedermera genomförande
  • Sköta löpande uppföljning och planering av aktiviteter kopplade till hantering av masterdata
  • Bidragande med designtänk på var masterdata ligger/bör ligga
  • Möjliggöra för Analytics på sikt
  • Bidra till att skapa trovärdighet i datakällor

Du blir en del av teamet Digital Business Development och du kommer att rapportera till Head of Digital Business Development. Bravida har sitt huvudkontor i trevliga och nyrenoverade lokaler vid Telefonplan, Stockholm. Det finns flexibilitet kring geografiskt placering beroende på bostadsort.

Utvecklingsmöjligheter

Du erbjuds möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom Integration och Master Data Management och tillsammans med intressenter inom verksamheten utarbeta kunskapsutmanande lösningar som skapar värde för Bravida och för dig som medarbetare.

Rollen erbjuder både långsiktig fördjupning och breddning till andra delar inom Digital Development där det också finns möjlighet att se en helhet och över tid utveckla en god förståelse för Bravidas affär och avdelningar samt andra närliggande digitala satsningar.

Du hamnar i en kunskapsdelande atmosfär tillsammans med andra specialister inom andra områden med möjlighet till stort eget ansvar och möjlighet att påverka din arbetsvardag samt vilken riktning din framtid ska ta.

Är det här du?

Vi söker dig som har ett stort intresse och dokumenterad erfarenhet av integrationer och projekt inom masterdata. Vi ser att du har praktisk erfarenhet av att hantera dataflöden mellan system och integrationer via API. Vidare har du god kunskap om Azures integrationstjänster. Meriterande är kunskaper och praktisk erfarenhet av systemutveckling. Arbetslivserfarenhet från större organisationer är en merit och vi ser gärna att du har du en eftergymnasial utbildning inom området IT, data eller teknik. Du uttrycker dig väl i antingen svenska/danska/norska samt engelska i både tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som drivs och motiveras av eget ansvar och trivs i en kunskapsdelande och lösningsorienterad roll. Vi hoppas hitta dig som har ett noggrant och strukturerat arbetssätt och som trivs med att arbeta gentemot flera kontaktytor. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är en person som är initiativtagande, positiv och kommunikativ.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Stina Koskijev på 08 – 120 50 421. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 160 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Kontaktperson Stina Koskijev
Tjänstens omfattning Anställningsform Tillsvidare Placeringsort STOCKHOLM
Om företaget
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 160 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Integrationsspecialist med erfarenhet av Master Data Management till Bravida

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}