På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Application Specialist HRM till Bravida!

Har du ett intresse av att arbeta med att skapa smarta informationsflöden och optimering av processer i HR-system? Trivs du i en stimulerande miljö med högt tempo och många kontaktytor? Bravida erbjuder dig en spännande roll där du självständigt och tillsammans med HR och verksamheten får bidra till arbetet med processutveckling och digitalisering i ett stabilt börsnoterat bolag med stark tillväxt.

Om tjänsten

Bravida ökar sina digitala satsningar med en tydlig strategi för de förändringsinitiativ som de önskar driva framöver. Detta innebär en spännande transformationsresa där du i rollen som Application Specialist kommer att arbeta tätt tillsammans med Application Manager. I rollen kommer du även att ha ett nära samarbete med HR, andra tekniska team samt externa leverantörer. Man blir länken mellan verksamheten och tekniken som säkerställer god förvaltning och korrekt förståelse kring förbättringar och ändringsförslag.

I rollen som Systemansvarig HRM kommer du att:

  • Arbeta med varierande arbetsuppgifter från analys, kravhantering och utveckling via konfiguration till att utföra tester och hantering av incidenter och support av Bravidas applikationer inom HR
  • Arbeta nära verksamheten för att förstå kraven i HR-processerna och analyser hur funktionaliteten i systemet (CatalystOne) kan stötta och ge ett värde. Därefter arbeta med konfigurationen av systemet som kan ske både i samarbete med andra eller ensamt
  • Agera som teknisk expertis inom systemets konfiguration, masterdatahantering samt interna och externa integrationer där du specificerar kraven för integrationsutveckling tillsammans med kollegor inom enheten Digital Development.
  • Arbeta med dokumentation och presentationer av systemets funktionalitet för centrala HR team.

Detta är en ny roll inom Bravida som kommer att bli en del av teamet Business Systems inom Digital Development. Dagliga arbetet koordineras och leds av Application Manager emellertid är anställandechef Head of Business Systems.

På deras huvudkontor vid Telefonplan i Stockholm samlas många olika funktioner som tillsammans arbetar för att stötta, förvalta och utveckla Bravida. Däremot är det inte nödvändigt att du är boende och placerad i Stockholm men det ingår då i stället en del resor med jämna mellanrum.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort intresse för system och erfarenhet av applikationshantering i HR-system. För att vara framgångsrik i rollen så ser vi att du har god förmåga att självständigt sätta dig in i komplexa systemtekniska frågor som kan innebära databearbetning och analys. Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av applikationsförvaltning och har god kännedom om integrationsutveckling. Du behöver nödvändigtvis inte arbetat med programmering men du behöver tillräcklig teknisk tyngd för ha förståelse för konfigurering. Vidare har du ett brinnande intresse för att fördjupa dig i ett systems funktionalitet samt gränssnitten emellan system. Dessutom ser vi att du har erfarenheter av att arbeta med Cloudbaserade lösningar samt förståelse för HR-processen.

Du har troligtvis en akademisk examen inom exempelvis systemvetenskap eller liknande samt minst 5 års erfarenhet av liknande roller. Du utrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Då rollen arbetar i ett nordiskt team är det också av vikt att du förstår de andra nordiska språken på en grundläggande nivå.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som drivs och motiveras av eget ansvar där du har en tydlig struktur i ditt arbete. I rollen rör du dig mellan flertalet kontaktytor då du agerar som internt kunskapsstöd vilket medför att vi tror du är en social person som trivs i kontakt med andra. Vi söker dig som är analytisk, mycket självgående och trivs i miljöer som präglas av förändringar. Positiv, lösningsorienterad och flexibel är andra egenskaper som Bravida värderar högt. På Bravida värderas teamkänsla och stämningen är öppen och vänlig, här hjälps man åt i jobbet! De är, precis som du, prestigelösa lagspelare som värdesätter hands-on anda!

Utvecklingsmöjligheter

Du erbjuds möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom Bravidas HRM-system och tillsammans med intressenter utarbeta nytänkande lösningar som utvecklar Bravida och dig som medarbetare. Rollen erbjuder både långsiktig fördjupning och breddning till andra delar inom Digital Development.

Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Deras huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. I flera år i rad har dom blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare. De är ett bolag som ständigt växer och eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

På Bravida skapas förutsättningar för din utveckling, utan att begränsas av väggar eller tak.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Stina Koskijev på 08 – 120 50 421, eller mail stina.koskijev@levelrecruitment.se. Var vänlig notera att inga ansökningar tas emot via mail!. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se


Kontaktperson Stina Koskijev
Tjänstens omfattning Heltid Anställningsform Tillsvidare Placeringsort STOCKHOLM
Om företaget
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Application Specialist HRM till Bravida!

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}