På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Avdelningschef till Bravida Stockholm Ventilation

Motiveras du av att skapa de bästa förutsättningarna för dina medarbetare? Har du dessutom erfarenhet av ett coachande ledarskap och ett sinne för affärer? Bravida utvecklar sin Ventilationsverksamhet och söker en affärsdriven ledare som vill starta upp ytterligare en avdelning inom verksamheten.

Hos Bravida får du en spännande och varierande vardag där du har stor möjlighet att påverka. Bravida är en av Nordens ledande leverantör inom tekniska installationstjänster och befinner sig nu i en spännande expansionsfas. Vill du vara en viktig del av den utvecklingsresan? Läs då mer om rollen nedan!

Om tjänsten

Som avdelningschef ventilation kommer du att vara ansvarig för den operativa verksamheten. Din roll kommer innebära ett ansvar över försäljning och marknadsföring, avtalskrav, personalansvar och kundansvar. Du kommer att ha det heltäckande ansvaret för avdelningens utveckling, tillväxt och lönsamhet. Detta skapar du tillsammans med projektledarna på avdelningen, som dagligen är ute hos kund. I din roll leder och motiverar du dina medarbetare.

Då avdelningen är ny kommer du att leda arbetet med att bygga upp och utveckla den; till din hjälp har du tre projektledare.

Rollen innebär även att du:

  • Ansvara för att bygga och upprätthålla långsiktiga, hållbara och lönsamma affärsrelationer både med befintliga och nya kunder
  • Arbeta aktivt och proaktivt med arbetsmiljöfrågor för att uppnå långsiktiga mål
  • Säkerställa att koncernens ledningssystem för t ex kvalitet, miljö, inköp, arbetsmiljö, code of conduct, attest/beslutsrättsinstruktion, ekonomi och interna processer efterlevs
  • Ingå i regionens ledningsgrupp

Tjänsten är placerad i Hägersten och du rapporterar till Regionchefen.

Är det här du?

Vi söker dig som är affärsmässig och drivs att skapa mervärde både för kunden och för Bravida. Du är en lyhörd ledare och som på ett entusiasmerande sätt skapar engagemang och delaktighet i gruppen. Du har uthållighet för att leda förändring över tid och kan se till helheten när förutsättningarna förändras. Som person är du strukturerad, kommunikativ, resultatorienterad och behåller din positiva attityd även när tempot är högt. Vidare är du affärsmässig och serviceinriktad med kundens behov i fokus. För att lyckas i den här rollen behövs även god erfarenhet av projektverksamhet samt projektekonomi.

Du är utbildad högskole- eller gymnasieingenjör med minst 5 års branscherfarenhet. Avdelningen jobbar i huvudsak inom avtalsområden AB och ABT. Du har sedan tidigare gedigen erfarenhet av dessa samt erfarenhet av projektledning och upphandlingar med väldigt god förhandlingsvana. För att lyckas i rollen krävs det vidare att du är en driven entreprenör, en lyhörd ledare och god kommunikatör. B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt är ett krav.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Kamilla Envall på 08-120 50 432. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Affärsutveckling, Ledarskap, Teknik, Försäljning, Business Development, Installation, Manager, Områdeschef, Distriktschef, Fastighet, VVS

Om företaget
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Kontaktperson Kamilla Envall +46812050432
Tjänstens omfattning Heltid Anställningsform Tillsvidare Placeringsort STOCKHOLM
Om företaget
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Avdelningschef till Bravida Stockholm Ventilation

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}