På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Projektledare bygg till Arwidsro Stockholm

Drivs du av att arbeta med projektledning med fokus på framtiden? Vill du arbeta som projektledare hos en fastighetsägare som både utvecklar, bygger och förvaltar det egna beståndet? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Om tjänsten

Som projektledare på Arwidsro deltar du i arbetet med att utveckla företagets fastighetsbestånd. Du kommer ansvara för projekt i olika omfattning och komplexitet och du kommer arbeta med både kommersiella fastigheter och fastigheter inom samhällsbyggnadsområdet.

Arbetet spänner över ett brett område, där din uppgift som projektledare blir att samordna och leda projekt från tidiga skeden med allt från detaljplaner, bygglov och utvecklingsplaner till upphandling, projekteringsledning, byggproduktion och överlämnande till förvaltning. Du kommer arbeta med både underhåll, ombyggnationer och nybyggnationer.

Arwidsro bygger för egen förvaltning och äger sina fastigheter med långsiktigt perspektiv. Det är viktigt med helhetssyn, där kostnader, tekniska lösningar och miljöprestanda hålls och/eller förbättras över tiden. Företaget satsar stort inom miljö- och hållbarhetsområdet vilket genomsyrar arbetssätt, projekt och företaget i stort. Det blir din uppgift att komma med innovativa lösningar för att bidra till fastighetsbeståndets långsiktiga utveckling.

Du får stora möjligheter att vara med och påverka projektens utformning och arbetet bedrivs mycket självständigt och med stort ansvar.

Tjänsten är placerad i centrala Stockholm och vi uppskattar att du kommer resa 1–2 dagar i månaden. Du rapporterar till Fastighetschefen.

Arwidsro erbjuder en varm och resultatinriktad företagskultur i ett växande bolag med fokus på balans mellan jobb och fritid. Hos Arwidsro kommer du för att kunna vara med och påverka morgondagens samhälle, kunna utvecklas i takt med företaget, bli en del i ett spännande team och ha roligt på vägen.

Är det här du?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom bygg- och fastighetsområdet. Har du även relevant universitets- eller högskoleutbildning ses det som meriterande.

För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har 7–10 års erfarenhet av liknande uppgifter. Det är ett krav att du har erfarenhet från entreprenadsidan och att du tidigare arbetat med projektledning och projektering med intresse för både ny- och ombyggnation. Det är av yttersta vikt att du har ansvarat för projektets alla delar så som ekonomi, planering och kravställning, upphandling, produktion och vi ser även att du har kunskaper om och erfarenhet av att arbeta med entreprenadjuridik.

Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och B-körkort är ett krav. Ditt arbete innehåller även administrativa uppgifter kopplat till projektledning, ekonomiuppföljning m.m och vi förutsätter att digitalt arbetssätt är en naturlig del i ditt arbete. Du arbetar dagligen i Microsoft Officepaketet och har i övrigt stor systemvana kopplat till ditt arbetsområde.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Du är en relationsskapande, engagerad, och lösningsorienterad person som trivs med och har förmågan att arbeta självständigt och strukturerat i det dagliga arbetet. Vi söker en kommunikativ och flexibel person då det bestånd och därmed de arbetsuppgifter du arbetar med kan variera. Slutligen söker vi en prestigelös lagspelare som med ett positivt förhållningssätt är med och bidrar till Arwidsro fortsatta och framtida utveckling och framgång.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Arwidsro med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sissel Pettersen på 08-120 50 426 eller Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: byggprojektledare, arbetsledare, arbetschef, platschef, uppdragsledare, kommersiella fastigheter, handelsfastighet, lokaler, förvaltning, teknisk, teknik, projekteringsledare

Om företaget
Arwidsro bygger livsmiljöer som ska ha långsiktig kvalitet och få människor att må bra. VI SKAPAR BESTÅENDE LIVSMILJÖER. Det är att leva som vi lär, från då till nu och in i den framtid som vi värnar om.

Vi utvecklar fastigheter som skapar en helhet. Vi vågar utmana konsensus, se helheten och drivs av att ta fastighetsutveckling till nästa steg. Drivna av vår inre kompass förverkligar vi våra idéer och visioner.


Kontaktperson Louisa Torstensson 468-12050423
Tjänstens omfattning Anställningsform Tillsvidare Placeringsort STOCKHOLM
Om företaget
Arwidsro bygger livsmiljöer som ska ha långsiktig kvalitet och få människor att må bra. VI SKAPAR BESTÅENDE LIVSMILJÖER. Det är att leva som vi lär, från då till nu och in i den framtid som vi värnar om.

Vi utvecklar fastigheter som skapar en helhet. Vi vågar utmana konsensus, se helheten och drivs av att ta fastighetsutveckling till nästa steg. Drivna av vår inre kompass förverkligar vi våra idéer och visioner.

Projektledare bygg till Arwidsro Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}