På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Byggprojektledare ROT till HSB Norra Stor-Stockholm

Är du intresserad av att utveckla fastigheter inom HSB, ett framgångsrikt förvaltningsbolag med ett av Sveriges starkaste varumärken? Drivs du av att skapa långsiktiga och hållbara kundrelationer? Då är det dig vi söker i rollen som Byggprojektledare ROT till HSB Norra Stor-Stockholm.

Om tjänsten

Som Byggprojektledare leder du bostadsrättsföreningar genom hela projektet från upphandling till besiktning. Du säkerställer att myndighetskrav och entreprenadsjuridik efterföljs och ser till att upphandlingen även stämmer överens med föreningars stadgar och bostadsrättslagen.

Du kommer självständigt leda och samordna stora och medelstora projekt från förfrågningsunderlag till slutbesiktning. Du deltar i möten med HSB:s kunder som består av styrelserna för bostadsrättsföreningar och ger aktivt rådgivning kring tekniska förvaltningsfrågor om projektets plantering, genomförande och överlämnande.

Projekten kan variera i karaktär och storlek. Det kan handla om alltifrån omfattande stambyten, ombyggnationer, byte av ventilationssystem och energioptimerande projekt, till att byta samtliga hissar i en fastighet eller lägga om tak.

Vidare ingår exempelvis att:

  • Stötta föreningen att ta fram beslutsunderlag
  • Ta fram förfrågningsunderlag
  • Se till att entreprenadjuridiken efterföljs
  • Hålla i byggmöten
  • Ansvara för myndighetskontakter
  • Sammankalla till informationsmöten hos styrelsen och vara med på stämmor
  • Hålla i investeringen
  • Vara med i slutbesiktningen
  • Upprätta och revidera underhållsplaner vid behov
  • Arbeta med kundansvar och planera för en god orderportfölj

Du kommer att utgå från HSB:s kontor i Jakobsbergs centrum i Järfälla.

Hos HSB är du en del av något större, här skapas framtidens hållbara boenden tillsammans med dess medlemmar. Här ges du möjligheter att utvecklas och vara med och påverka i en spännande tillväxtfas. Visste du att det var HSB som uppfann sopnedkastet? Även om det numera är historia så är det ett bevis på deras arv och innovationskraft. I snart hundra år har HSB verkat för det goda boendet genom att bygga, utveckla och förvalta fastigheter.

HSB är en viktig aktör för det hållbara samhället. Med ambitionen att påverka samhället i en positiv riktning bidrar HSB till bättre förutsättningar och villkor boendet och de boende. Med andra ord får du möjligheten att bidra till en god samhällsnytta.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du är en entreprenör som ser affärsmöjligheter utifrån kundens perspektiv. Vi ser att du har minst 3-5 års erfarenhet av att ha arbetat som Byggprojektledare inom ombyggnation där du har en god förståelse om byggprocessens alla skeden, såsom projektering, planering, inköp och produktion. Du har en god förståelse för entreprenadjuridik och de intressen som olika aktörer företräder i sin roll i ett byggprojekt. Självklart har du också goda kunskaper om det ansvar som åligger fastighetsägare och framförallt har en god ekonomisk och byggteknisk kunskap.

Vi ser att du har eftergymnasialutbildning inom bygg-/fastighetsförvaltning, alternativt motsvarande kompetens förvärvad genom arbete.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är engagerad och förtroendeingivande, och har förmågan att kommunicera tydligt, pedagogiskt och affärsmässigt, med kundfokus och ett konsultativt förhållningssätt. Vidare är du målinriktad, drivande, serviceinriktad och flexibel. Utöver detta uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar HSB Norra Stor-Stockholm med Level Recruitment. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Susanna Hörler på 08-120 50 420 alternativt Rikard Sunnerskog på 08-120 50 428. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Byggprojektledare, Bostadsutveckling, ROT, Projektledning, Entreprenadjuridik

Om företaget
HSB Norra Stor-Stockholm är en modern kooperativ organisation som förvaltar hundratalet bostadsrättsföreningar och andra fastigheter med cirka 18 000 lägenheter i Järfälla, Sollentuna, Upplands Väsby och Sigtuna. Det gör HSB Norra Stor-Stockholm till ett av norra Stockholms större bostadsföretag. Antal medarbetare uppgår till närmare 110 varav ca 80 arbetar inom förvaltningsorganisationen.

Kontaktperson Rikard Sunnerskog 08 120 504 28
Tjänstens omfattning Heltid Anställningsform Tillsvidare Placeringsort JÄRFÄLLA
Om företaget
HSB Norra Stor-Stockholm är en modern kooperativ organisation som förvaltar hundratalet bostadsrättsföreningar och andra fastigheter med cirka 18 000 lägenheter i Järfälla, Sollentuna, Upplands Väsby och Sigtuna. Det gör HSB Norra Stor-Stockholm till ett av norra Stockholms större bostadsföretag. Antal medarbetare uppgår till närmare 110 varav ca 80 arbetar inom förvaltningsorganisationen.

Byggprojektledare ROT till HSB Norra Stor-Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}