På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Interim Fastighetschef till Uppsala

För kunds räkning söker vi nu en interim Fastighetschef till Uppsala, uppdraget startar per omgående och beräknas pågå under minst sex månader.

Om tjänsten

Som Fastighetschef kommer du att ha fullt personal- och resultatansvar för din region. Fastighetschefen har ett delegerat budgetansvar för personal, fastighetsförvaltning, service och projektkostnader. I rollen som fastighetschef förväntas du aktivt arbeta med utveckling och effektivisering av rutiner och processer. Du säkerställer att verksamheten agerar utifrån värdeskapande aktiviteter och aktivt ser till att identifiera, driva, utveckla och implementera arbetssätt. En viktig del i rollen som fastighetschef är att säkerställa kompetensen inom ansvarsområdet på såväl grupp- som individnivå. Därför kommer du att coacha, uppmuntra, vidareutveckla och följa upp kontorets medarbetare.

Är det här du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som chef och ledare inom fastighetsbranschen med lång erfarenhet av fastighetsförvaltning.

Du är en naturlig ledare, prestigelös, strukturerad och har en positiv grundinställning. Du är van, och trivs med, att arbeta såväl självständigt som i grupp med ledaransvar.

Vill du veta mer?

Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”ansök”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: fastighetschef, personalansvar, förvaltare, fastigheter, fastighetsbolag

Om företaget

Kontaktperson Carolina Eskengren 08-120 50 427
Tjänstens omfattning Heltid Anställningsform project Placeringsort
Om företaget

Interim Fastighetschef till Uppsala

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}