På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Sales Performance Manager till Europcar

Har du erfarenhet från servicebranschen med ett stort affärstänk och kunden i fokus? Är du en naturlig ledare som har förmåga att få med dig andra? Har du dessutom varit med och drivit förändring i en organisation som har resulterat i ökad kundnöjdhet och lönsamhet? Då är kanske du den vi söker!

Europcar erbjuder dig en spännande och viktig roll i att bygga upp och implementera en plattform med nya guidelines och arbetssätt för att ta uthyrningskontoren till en ny nivå. Du får en nyckelroll och blir en del av Sveriges största bilimportör och världens största biltillverkare.

Om tjänsten

Som Sales Performance Manager kommer du att spela en viktig och avgörande roll för hela Europcar Sveriges stationsnät framgent. För att stärka företaget och varumärkets strävan att vara det bästa och naturliga valet för hyrbilskunden behöver kunddialogen i alla berörda led utvecklas. Rollen kommer att ansvara för att utveckla samtliga processer kopplat till kunddialogen som ska genomsyra hela kundbemötandet ute på stationerna. Målbilden och syftet är att öka kundnöjdheten och försäljningen. Detta innefattar att initialt se över befintligt arbetssätt ute på stationerna för att därefter bygga upp tydliga guidelines och processer kring kunddialogen som sedermera ska implementeras och följas upp.

Då rollen är ny kommer du få ett stort mandat att med fria händer forma och driva ditt arbete framåt utifrån en uppsatt övergripande strategi och målbild.

Rollens huvudansvar är att driva ett förändringsarbete med fokus på att öka kundnöjdheten. Detta innebär att du kommer att:

  • Skapa gemensamma processer och guidelines för kunddialogen
  • Bygga upp utbildningsprogram för både chefer och medarbetare
  • Utbilda medarbetare på stationerna
  • Säkerställa att uppsatta rutiner och guidelines efterföljs
  • Se över befintliga produkter och försäkringslösningar för att därefter utveckla och skapa nya attraktiva erbjudanden och paketeringar
  • Framtagande av provisionsprogram för stationsmedarbetare
  • Skapa försäljningsrapporter till stationerna för uppföljning
  • Bidra med idéer och förslag på nya vägar att öka kundnöjdheten, försäljningen och lönsamheten ute på stationerna

Rollen arbetar tvärfunktionellt med många kontaktytor i organisationen. Tjänsten är placerad på Europcars huvudkontor i Årsta och innefattar en hel del resor inom Sverige. Du rapporterar till Network Manager.

Är det här du?

Vi söker dig som har erfarenhet från en arbetsledande befattning där du har coachat och lett medarbetare i en förändring. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet från servicebranschen där ett kundbemötande av världsklass är målbilden. Du har ett sinne för hur ett företag kan förbättra sin kundnöjdhet och öka sin lönsamhet genom sitt agerande och sitt sätt att paketera både sina produkter och sin service gentemot kund. Då du i denna roll kommer att bygga upp guidelines och utbildningspaket är det en fördel om du har erfarenhet av tidigare arbetsuppgifter för att kunna bidra med goda idéer och en bra struktur. Att utbilda andra kommer naturligt för dig och du har en förmåga att instruera utifrån vederbörandes kunskapsnivå. Vidare har du en god systemvana och erfarenhet av Excel samt att skapa Power Pointpresentationer på ett snyggt och lättförståeligt sätt. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har ett stort affärstänk där du ser möjligheter och potential i hur Europcar kan utveckla sin servicenivå till det bättre. Du har en stark inre motor och förmåga att driva dina idéer och frågor framåt på ett självständigt sätt där du involverar berörda parter för att komma i mål. Vidare är du en person som är van vid att kommunicera ut budskap och få med dig andra i en förändring. Detta innefattas även av att ha förmågan att hantera medarbetare med olika inställningar till den förändring som ska implementeras. För att passa in i rollen ser vi att du är en stabil och trygg person med en förmåga att hantera stakeholders på olika nivåer. Slutligen är du en lagspelare med en stor dos integritet som vill bidra till Europcars utveckling till en ledande position som leverantör av hållbar delad.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Europcar med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Jessica Bauer på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Fler och fler upptäcker fördelarna med att hyra bil för att kunna vara flexibel och välja bil efter tillfälle och behov. Europcar är Europas ledande biluthyrningsföretag och finns representerat med 3 500 stationer och 195 000 bilar i 150 länder. I Sverige har Europcar 135 stationer och 5 000 bilar. Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB.

Kontaktperson Jessica Bauer 08-120 50 422
Tjänstens omfattning Heltid Anställningsform Tillsvidare Placeringsort Stockholm
Om företaget
Fler och fler upptäcker fördelarna med att hyra bil för att kunna vara flexibel och välja bil efter tillfälle och behov. Europcar är Europas ledande biluthyrningsföretag och finns representerat med 3 500 stationer och 195 000 bilar i 150 länder. I Sverige har Europcar 135 stationer och 5 000 bilar. Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB.

Sales Performance Manager till Europcar

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}