Kolla in vår nya kunskapsbank, fylld med information och guider att ladda ned. Till Kunskapsbanken

Rekrytering inom IT

Varför ska framtidens specialister arbeta på ditt företag?

IT-sektorn har den högsta rörligheten bland specialister på marknaden. Hippa och trendiga företag lockar drivna entreprenörer och utvecklare med spännande projekt, höga löner och stimulerande arbetsuppgifter. Har ditt företag det som krävs för att utmana och attrahera den kompetensen? Framtidens teknologi och IT-system inspirerar många specialister i jakten på att vara delaktig i att skapa nästa generations IT-lösningar.

Inom IT-sektorn är kompetens alltid en färskvara, vare sig det gäller support, utveckling eller design. Söker du en expert på rekrytering inom IT? Level har förmågan att snabbt anpassa sina sökvägar och hitta kreativa sätt att attrahera kandidater till ditt företag.

Level rekryterar inom:

  • Infrastruktur
  • Systemutveckling
  • Integration
  • Förvaltning
  • Support

Rekrytering av Systemutvecklare, Webbutvecklare m.fl.

Exempel på tjänster vi rekryterar: IT-chefer, Applikationsarkitekter, Databasutvecklare, Webbutvecklare, Driftchefer, Applikationsingenjörer, CAD- ingenjörer, Systemutvecklare, .net utvecklare, Projektledare, Tekniker, Produktchefer, Applikationskonsulter, Produktspecialister, Presale, Designers, Testare, Testledare


Ladda ner våra kostnadsfria guider inom rekrytering: